- 100 г грах
- 100 г зелен фасул
- 100 г моркови
- 100 г карфиол
- 100 г целина (корен)
100 г картофи - 30 г масло, олио
Приготвяне на ястието:
Разкъсваме карфиола на розички, нарязваме морковите, картофите и целината на кубчета, фасула на ивички, прибавяме граха, маслото, малко вода и задушаваме под похлупак до омекване.
Объркваме зеленчуците и сервираме топло или студено ястието.
бутон за споделянеРазкъсваме карфиола на розички, нарязваме морковите, картофите и целината на кубчета, фасула на ивички, прибавяме граха, маслото, малко вода и задушаваме под похлупак до омекване.
Объркваме зеленчуците и сервираме топло или студено ястието.
--------------------------------------------------
© 2010,Руминела - автор, All rights reserved!
Няма коментари:
Публикуване на коментар