Интересни и любопитни статии !

Отвори ме

сряда, 8 декември 2010 г.

0033: Постни ястия - задушени зеленчуци

Ястие от бъркани зеленчуци

  1. 100 г грах
  2. 100 г зелен фасул
  3. 100 г моркови
  4. 100 г карфиол
  5. 100 г целина (корен)
    100 г картофи
  6. 30 г масло, олио
Приготвяне на ястието:

Разкъсваме карфиола на розички, нарязваме морковите, картофите и целината на кубчета, фасула на ивички, прибавяме граха, маслото, малко вода и задушаваме под похлупак до омекване.

Объркваме зеленчуците и сервираме топло или студено ястието.
бутон за споделяне
--------------------------------------------------
© 2010,Руминела - автор, All rights reserved!

Няма коментари:

Публикуване на коментар